top of page

Kuljetuksia vuosien kokemuksella

Kuljetusliike Jaakko Pohjola Oy on hoitanut kuljetuksia jo 50 vuotta. Kuljetuksiemme painopisteet ovat rakennusteollisuuden kuljetuksissa ja sopimusliikenteessä. Pirkanmaalla tarjoamme myös laajempaa kuljetustoimintaa. Laadukas ja ammattitaitoinen kuljetuspalvelumme tuo aidosti kaivattua lisäarvoa asiakkaan toimitusketjuun. Notkea organisaatiomme takaa suorat kontaktit tekijöihin. Tiedät aina kuka hoitaa asioitasi ja missä kuljetuksesi menee. Monipuolinen kalustomme ja vuosien kokemus yhdistettynä vahvaan tahtoomme olla alamme parhaita takaavat sen, että
Jaakko Pohjola on nimi johon voit luottaa. Aina.

YHTEYDENOTOT:

p. 03 578 2200
kuljetus@jaakkopohjola.fi

YHTEISKUNTA-VASTUU
YMPÄRISTÖN EHDOILLA
VASTUULLINEN TOIMIJA

Toimintaamme ohjaavat asiantuntemus, vastuullisuus, luottamus ja palveluperiaate. Palvelumme täyttävät kaikkien sidosryhmien odotukset laadun, turvallisuuden, ympäristön ja taloudellisuuden osalta. Vastuullisesta toiminnasta vastaa jokainen yrityksemme työntekijä omalla toiminnallaan.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota ympäristöasioihin jo 90-luvulta lähtien.
Jaakko Pohjola Oy:llä on ollut myös ISO 14001-sertifikaatti vuodesta 1997.

Kuljetus- ja korjaamotoiminnassa työturvallisuuden perusta ovat oikea asenne ja ammattitaito. Lisäksi henkilökunnallamme on vaadittavat työ- ja tieturvakoulutukset. Toimimme luonnollisesti kuljetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.Toimimme lainsäädännön ja osakeyhtiöitä koskevan julkisuusperiaatteen mukaisesti ja hoidamme taloudelliset velvoitteemme asianmukaisesti.

 

Tuemme kaikkia viranomais- ja vapaaehtoistoimenpiteitä harmaan talouden poistamiseksi toimialalta.Löydät yrityksen tilaajavastuun mukaiset asiakirjat osoitteesta www.tilaajavastuu.fi. Kaupparekisteriotteet toimitetaan asiakkaille pyynnöstä.

bottom of page