top of page

JAAKKO POHJOLA OY

Kankaanmaantie 14

PL 31 36600 Pälkäne
Puh. 03 578 2200 | Fax. 03 578 2201

Palvelut ja kalusto

Laaja ja monimuotoinen kuljetuskalustomme mahdollistaa haastavatkin kuljetustarpeet. Oikeanlaisen kaluston lisäksi tarvitaan osaavat ja kokeneet tekijät. Näiden myötä syntyvät turvalliset ja oikea-aikaiset kuljetukset.

 

Tämän kaiken saat yhdestä ja samasta paikasta - meiltä.

KOKOKUORMALIIKENNE

 

Kappaletavara- ja projektikuljetuksiin tarjoamme kokokuormapalvelun puoliperävaunu-, täysperävaunu- ja moduuliyhdistelmillä. Saat meiltä myös kuljetuspalvelut kappaletavaranosturilla tai perälautanostimella varustetuilla kuorma-autoilla ja ajoneuvoyhdistelmillä. Pienien tavaraerien siirtoihin ja kiireellisiin kuljetuksiin oiva vaihtoehto löytyy pakettiautoistamme.

TÄYSPERÄVAUNU-

YHDISTELMÄT

PUOLIPERÄVAUNU-

YHDISTELMÄT

ELEMENTTIKULJETUKSET

 

Kuljettajilla ja kuljetussuunnittelijoillamme on vuosien kokemus rakennusteollisuus-tuotteiden kuljettamisessa. Kalustoomme kuuluvat puu- sekä betonielementti-kuljetukseen soveltuvat A-pukit, syvälastausperävaunut sekä pitkien kappaleiden kuljetuksiin soveltuvat jatkettavat puoliperävaunut.

ERIKOISKULJETUKSET

 

Kuljetamme myös rakennus- ja metalliteollisuuden ylisuuria kappaleita sekä työ- ja rakennuskoneita. Tarjoamme erikoiskuljetukset sekä niihin sisältyvät palvelut, mm.
 
- lastaussuunnittelun
- reittisuunnittelun
- viranomaisluvat
- varoitusauto- ja liikenteenohjaajapalvelut (EKL)

SYVÄLASTAUS/

KUORMAPERÄVAUNUT

SAATTOAUTOT

SOPIMUSLIIKENNE

 

Jaakko Pohjola Oy tarjoaa vetoautoja tai ajoneuvoyhdistelmiä kuljettajineen niin sopimus- ja tilausliikenteeseen kuin huolintaliikkeillekin.

bottom of page