Elementtikuljetukset

Rakennusteollisuuden kuljetuksissa korostuvat turvallisuus ja oikea-aikaisuus. Oikeanlaisen kaluston lisäksi tarvitaan osaavat ja kokeneet tekijät. Kuljettajilla ja kuljetussuunnittelijoillamme on vuosien kokemus rakennusteollisuustuotteiden kuljettamisessa. Kalustoomme kuuluvat puu- sekä betonielementtikuljetukseen soveltuvat A-pukit, syvälastausperävaunut sekä pitkien kappaleiden kuljetuksiin soveltuvat jatkettavat puoliperävaunut.

Kaikki samasta paikasta

Listasimme juuri eri toimittajia ja olimme kaikki samaa mieltä, että ainakaan Jaakko Pohjolaa emme vaihda, niin tyytyväisiä olemme olleet yhteistyöhön. Puhumme samaa kieltä, joten kommunikointi on helppoa ja se mitä sovitaan, se myös pidetään – puolin ja toisin. "Monttuautojen" myötä Pohjolalla on tarpeeksi kapasiteettia myös korkeiden betonielementtien kuljetukseen. Kaikki pelaa ja kaikki hoituu, myös ne yllättävän nopeatkin tilaukset, joten emme tarvitse muita toimittajia.

Juha Kuusniemi, toimitusjohtaja
Kankaanpään Betoni ja Elementti Oy

elementtikuljetus, allasauto, monttukärry, parma, betonielementtikuljetus, talokuljetus, seinäelementtikuljetus, puuelementti, seinäelementti