Monipuolista kuljetuspalvelua

Jaakko Pohjola Oy:n toiminta ja kalusto ovat kattavat hoitamaan asiakkaiden suuret ja äkillisetkin kuljetustarpeet. Matala organisaatio ja hallittavissa oleva henkilöstömäärä mahdollistavat joustavan toiminnan. Jaakko Pohjola Oy tarjoaa erilaisia kuljetuspalveluita.

Kappaletavarakuljetusta kotimaassa

Jaakko Pohjola Oy tarjoaa kappaletavarakuljetuksiin kokokuormapalvelua yritysasiakkaille ja vetoautoja kuljettajineen sopimusliikenteeseen. Kokokuormaliikenteessä tarjoamme palvelua puoliperävaunu-, täysperävaunu- tai moduuliyhdistelmillä. Pystymme tarjoamaan myös monipuolista kuljetuspalvelua kappaletavaranosturilla tai perälautanostimella varustetuilla kuorma-autoilla ja ajoneuvoyhdistelmillä.

Elementtikuljetukset

Rakennusteollisuuden kuljetuksiin soveltuva kalusto ja kokenut henkilökunta takaavat turvallisen ja oikea-aikaisen kuljetuksen. Kuljettajilla ja kuljetussuunnittelijoilla on vuosien kokemus rakennusteollisuustuotteiden kuljettamisessa. Kalustoon kuuluu puu- sekä betonielementtikuljetukseen soveltuvia A-pukkeja, syvälastausperävaunuja sekä pitkien kappaleiden kuljetuksiin soveltuvia jatkettavia puoliperävaunuja.

Erikoiskuljetukset

Kuljetamme rakennusteollisuuden ylisuuria kappaleita ja voimme tarjota erikoiskuljetuksia sisältäen:

  • lastaussuunnittelun
  • reittisuunnittelun
  • viranomaislupien hankinnan
  • varoitusautopalvelut